Rondleidingen en workshops

Groepsbezoeken en rondleidingen kunnen worden gereserveerd van dinsdag tot en met zondag. En volledige rondleiding neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. Alle rondleidingen zijn aangepast aan het niveau van de groep: scholen, kinderen, oudere bezoekers, mindervaliden, iedereen is welkom. Denkt u er alstublieft aan gepaste kleding en schoenen te dragen in het geval van slecht weer, want de rondleidingen vinden zowel binnen als buiten plaats. Deelnemers zijn voor of na een rondleiding welkom voor een vrij bezoek.

Op afspraak bieden we voor alle doelgroepen en leeftijden workshops COLLAGE & ASSEMBLAGE maken aan. Ook bedrijven zijn welkom voor deze workshops in het kader van teambuildings. De kosten zijn 95€ per workshop.

Voor lagere en middelbare scholen (tot 18 jaar) hanteren we speciale tarieven. Voor meer informatie mail naar info@verbekefoundation.com

Bouw je eigen windmolen

Zondag 27 mei 2018
Bram Peirs

Samen kom je tot een werkende windmolen die elektriciteit produceert.
De kosten voor deelname bedragen 30€.

Deze workshop is al voorbij, maar laat het ons weten als je belangstelling hebt. Bij voldoende interesse zullen we de workshop nogmaals aanbieden.

Ontdekkingsreis op microscopisch niveau
De energie van wilde planten

Zondag 24 juni en zondag 26 augustus om 12:00, 14:00 en 16:00
Rob van Es

Duur workshop: 45 minuten
Prijs 10€ (+inkom)

Sapstromen vol suiker en andere energierijke brandstoffen gutsen door planten heen. Tegelijkertijd pompt een stelsel van buizen bodemwater uit de wortels omhoog. Wilde planten om ons heen zijn groene energiecentrales.

In een workshop van drie kwartier breng je de energievoorziening van deze planten in beeld. 

Maak zelf een eenvoudige bio-lamp met aardappelen, een LED en een lege confituur-bokaal!

Zondag 30 september
Tijd 11:30 en 14:30
Duur 2,5 uur
Prijs 25€ (inclusief inkom)

Steven Tevels, beeldend kunstenaar en deelnemer aan de tentoonstelling, geeft een workshop waarbij zijn eigen werk het startpunt vormt.

Deze workshop is voor kinderen tussen 9 en 99 jaar.

Voor meer informatie of om u op te geven voor een rondleiding of workshop kunt u mailen naar: info@verbekefoundation.com
Boek uw rondleiding alstublieft minimaal een week op voorhand per email.