Uw bezoek

De Verbeke Foundation biedt u een grote variatie aan tentoonstellingen, zowel binnen als buiten. Zowel in de 20.000 vierkante meter overdekte ruimte als in de tuin zijn de wisselende seizoenen voelbaar en zichtbaar. Dat maakt elk bezoek tot een unieke ervaring. Twee maal per jaar worden er wisseltentoonstellingen georganiseerd in het hoofdgebouw en in het collagemuseum. In de tuin komen er met regelmaat nieuwe kunstwerken in installaties bij.

Van donderdag tot en met vrijdag zijn we geopend van 11:00 tot 18:00, op dinsdag en woensdag zijn we gesloten, behalve voor groepen op afspraak. Op maandag zijn we gesloten.

We hebben een aantal professionele en enthousiaste gidsen, die u op afspraak graag meenemen voor een geleid bezoek dat circa anderhalf uur duurt. Daarnaast bieden we diverse workshops en teambuildings aan.
U kunt ook bij ons terecht voor feesten of bedrijfsevenementen.

Meer informatie vindt u verderop in deze website:
Praktische informatie
Rondleidingen en workshops
Kunstbeleving in de natuur
Teambuilding
Feesten en evenementen

Verbeke Foundation
Westakker z/n (GPS nr. 1)
9190 Kemzeke
België
info@verbekefoundation.com
+32(0)3/789.22.07