Teambuilding

Naast onze rondleidingen en workshops bieden we ook twee uitgebreidere programma’s aan die specifiek gericht zijn op interactie en samenwerking.
Tijdens of na uw teambuilding kunt u gebruik maken van een lunch of een hapje en drankje in ons OPEN HOUSE BAR.
Voor meer informatie over teambuildings of het maken van een afspraak neem contact op via: info@verbekefoundation.com

KUNSTBELEVING IN DE NATUUR

Wil je als organisatie aandacht besteden aan het psychosociaal welzijn van je medewerkers of wens je nieuwe inzichten te genereren, vertrouw dan op de rust en kalmte tijdens een bosbad in de Verbeke Foundation. Je team wordt uitgenodigd om zich volledig over te geven aan de magie van het moment. Interactie met kunst en natuur prikkelt de fantasie en stimuleert de betrokkenheid. Deze trage wandeling werkt bovendien inspirerend en nodigt uit tot zelfregulering en cocreatie. Wanneer je medewerkers achteraf met onzekerheden of stress geconfronteerd worden, kunnen ze kracht putten uit deze betekenisvolle ervaring.

Duur van de wandeling is 2,5 tot 3 uur en wordt begeleid door Ann Tilman.

BOKRIJK SENGU

Vijf Douglassparren die gekapt werden leven voort in een proces van bouwen en herbouwen, net zolang tot ze uiteindelijk weer in de natuur worden opgenomen. Het project is opgezet als een bouwpakket, waarin een groep deelnemers de houten installatie van de ene helft van het bouwveld naar de andere helft transformeert, en zo met elkaar alternatieve stapelingen bedenkt en uitprobeert. SENGU (2016) is een project dat is opgezet door Openluchtmuseum Bokrijk & TAAT i.s.m. Jolien Naeyaert, Ward Delbeke, Bas Vrehen, Sylvie Hagens en Frederic Schobben en dat in 2018 verhuisde naar de Verbeke Foundation.

De teambuilding bestaat uit het gezamenlijk maken van een bouwplan op basis van de aanwezige materialen en het daarna uitvoeren van de plannen. Dat zorgt er tevens voor dat het werk er steeds anders uit kan zien. Het is een voortdurend work in progress. Dit bouwproject duurt een hele dag en wordt begeleid door mensen van TAAT.