Heath Bunting (UK, º1966)

SuperWeed Kit 1.0 is een lowtech DIY kit geschikt voor het produceren van een genetisch mutant superweed, ontworpen om collectieve monocultuur aan te vallen.

SuperWeed kit 1.0 bevat een mengsel van natuurlijk lijkende en genetisch gemuteerde (GM) Brassica zaden (koolzaad, wilde radijs, gele mosterd, herderstasje). Als deze zaden zijn toegestaan om te ontkiemen en kruisbestuiven, zal een SuperWeed worden gecreëerd dat resistent zal zijn tegen huidige herbiciden (bijvoorbeeld Roundupª), en zo niet alleen de rentabiliteit van de conventionele en GM Brassica gewassen, maar ook van herbicide productie en distributie bedreigen.

Als je het gevoel hebt dat de autoriteiten de wensen van de meerderheid van de bevolking voor een verbod op genetisch gemodificeerde gewassen (momenteel is 77% voorstander van een algeheel verbod), niet zullen gaan respecteren, zou je ervoor kunnen kiezen om een SuperWeed 1.0 te cultiveren en introducteren in het milieu (zie instructies hieronder planten). Als alternatief kun je ervoor kiezen om je eigen propagandacampagne op te zetten om biotech bedrijfsbelangen te bedreigen met dit genetische wapen. Wat je ook doet, de dreiging is vaak net zo effectief als de uitvoering.

Zonder een nationaal verbod op genetisch gemodificeerde gewassen zal SuperWeeds toch verschijnen, ook zonder uw tussenkomst. Biotechbedrijven zoals Monsanto weten dit, maar willen een stap vooruit door het ontwikkelen van nieuwe genproducten voor het behoud van hun winsten. Door het vrijgeven van SuperWeed 1.0 in het milieu lang voordat biotech-bedrijven een gepaste positie hebben gekozen, zult u bijdragen tot grote verliezen in hun winstgevendheid, waardoor ze gedwongen worden hun toekomstige strategieën en investeringen te heroverwegen.

We kunnen deze biotechnologische reuzen overtreffen en buiten spel zetten als we niet aan winst of wetgeving gebonden zijn.

Wij stellen voor dat u deze kit bewaard totdat u duidelijke tekenen ontvangt dat er binnen de komende paar maanden een nationaal verbod op genetisch gemodificeerde gewassen zal komen, in welk geval deze zaden moeten worden vernietiegd door ze te verbranden. Als u geloof dat er geen GM gewas verbod zal komen kunt u ervoor kiezen de SuperWeed 1.0. onmiddellijk te cultiveren en vrij te laten komen in de omgeving.

Als er geen GM gewas verbod van kracht wordt binnen de komende paar maanden, zal ‘Natural Reality’ niet aarzelen om dit conflict verder te laten escaleren door de productie en distributie van SuperWeed Kit 2.0 met veel meer offensieve vermogens.

Aanplant instructies.

SuperWeed 1.0 groeit in normale tuingrond. Zaai de 50 zaden in 1 vierkante meter en hark in de grond ofwel in voorjaar wanneer de dreiging van vorst is verleden of in de late zomer/herfst.
U kunt SuperWeed 1.0 ook binnenshuis laten groeien op de vensterbank in uw keuken.