Superuse Studio’s (NL)

Super Studio’s

Superuse Studios is een in Rotterdam (NL) gevestigd architectenbureau. Kenmerkend voor haar manier van werken is dat hun ontwerpen gebaseerd zijn op het potentieel van de context waarvoor het werk gemaakt wordt. Een ontwerp wordt niet beschouwd als het begin van een lineair proces maar ls een fase in een continue cyclus van creatie en recreatie, gebruik en hergebruik.

Superuse-Studios_02

Deze voormalige kast en het zit-object van de schoenenzaak Duchi zijn in 2015 als tentoonstellingsstuk bij de Verbeke Foundation geïnstalleerd. De kast is opgebouwd uit oude Audi autoruiten, en het zit-object is gemaakt van sloophout. In het midden heeft een loopband van de kassa van een supermarkt een nieuw doel gekregen: het is een testband voor schoenen geworden.

Superuse-Studios_03

MSS (Miele Space Station)

Superuse-Studios_05

Eamescape